Skip to content

Dit kan je van Critical Minds verwachten

Doelgericht werken met een sterk fundament!

Critical Minds maakt het verschil in bedrijfsvoering optimaliseren

Behaal successen met een doordachte bedrijfsvoering

Jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen? Hierbij is niet alleen de juiste kennis vereist, maar ook vraagt het om een goede samenwerking. Intern binnen het team, maar ook buiten je organisatie om. Onze Critical Minds hebben veel ervaring met alle complexe vraagstukken die komen kijken in het bedrijfslandschap van vandaag en weten wensen en behoeften van organisaties door te vertalen naar een concrete aanpak voor optimale bedrijfsvoeringsprocessen.

 

Vraag jij jezelf af: wat is goede bedrijfsvoering en hoe kan ik dat doorvoeren binnen mijn organisatie? Ontdek hoe onze Critical Minds jou van advies kunnen voorzien over jouw bedrijfsvoering.

Critical Minds
Sales Accountmanagement Team Business Developer - Critical Minds
Critical Minds

Critical Minds zorgt ervoor

Altijd een passend advies voor elke bedrijfsvoering

Critical Minds is de partij die jou kan helpen door:

  • Samen een duidelijke strategie te formuleren en te definiëren hoe de bedrijfsprocessen efficiënter kunnen;
  • Interne werkprocessen te optimaliseren en verbeteren;
  • Bij te dragen aan effectieve communicatie binnen de organisatie;
  • Continue verbetercyclus in te voeren.

Aan de slag met jouw bedrijfsprocessen?

Wil jij de bedrijfsprocessen van jouw organisatie verbeteren en daarmee een sterke bedrijfsvoering realiseren? Wij vertellen je graag wat bedrijfsvoering is en hoe je onze aanpak implementeert voor een sterk fundament en het realiseren van jullie visie. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Zet stappen

Hoe wij tot een succesvolle implementatie van jouw bedrijfsvoering komen

Met onze jaren ervaring als adviseur in bedrijfsvoering, maar ook Lean werken, projectmanagement en organisatie ontwikkeling, kunnen we snel stappen zetten voor jouw organisatie. Om tot een bedrijfsvoering te komen die aansluit op jouw visie, maken wij gebruik van de volgende stappen.

De basis

Met elkaar bespreken welke visie en ambities er als basis gebruikt worden voor de strategie. Samen stellen we de strategie vast als basis voor de volgende stappen. Hiermee is de basis gelegd voor het advies voor jouw specifieke bedrijfsvoering.

Critical Minds

Inzicht

Om een goed beeld te krijgen van de huidige werkwijze en bedrijfsvoering processen – en hoe deze ervaren wordt – maken we graag gebruik van interviews. Niet alleen het management komt aan bod, maar juist ook de mensen die de bedrijfsvoering samen vormgeven. Op basis van deze interviews doen we een analyse en geven we onze kijk op de vervolgstappen.

Critical Minds

Vormgeven van een implementatieplan

Op basis van de visie, strategie en de analyse van de interviews schrijven wij een praktisch implementatieplan om samen van A naar B te bewegen. Dit doen we projectmatig en samen mét de mensen.

Critical Minds

Daadwerkelijk veranderen

Door middel van het doorlopen van het implementatieplan, begeleid door Critical Minds en met de mensen in de processen, worden de initiatieven tot uitvoering gebracht. Doordat we met elkaar de nieuwe bedrijfsvoering vormgeven wordt de kwaliteit en het draagvlak hiervoor vanaf het begin groter. 

Critical Minds

Continu verbeteren

De energie zit erin, de nieuwe werkwijze is zich aan het zetten en de eerste resultaten van de nieuwe bedrijfsvoering zijn zichtbaar. Dan is het nu tijd om de volgende stap te zetten in het verbeteren van je bedrijfsprocessen. Want wat is nu de volgende stap en jullie ambitie? En hoe zorgen we voor een continu geoptimaliseerd bedrijfsproces? Dit geven we samen met jullie vorm. We ondersteunen tot het moment dat deze structuur als van jullie voelt en het bijna vanzelf gaat.

Critical Minds

En nu is het tijd voor jouw bedrijfsvoering

Aan de slag met onze Critical Minds aan je zijde

Wil je meer weten over wat de juiste bedrijfsvoering is? Of ben je benieuwd wat we precies voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Critical Minds is dé adviseur om jouw bedrijfsvoering tot een succes te maken!

Bedrijven waar wij al projecten hebben geoptimaliseerd!

Benieuwd naar wat wij daar gedaan hebben? Lees de klantcases

Critical Minds Toolbox, bestaat uit een breed spectrum van expertises.

Dit doen we nog meer. Altijd op maat en voor elke branche!