Skip to content

Dit kan je van Critical Minds verwachten

Efficiëntere processen en verbeterde resultaten!

Critical Minds maakt het verschil in doorlooptijdverkorting

Blijf voorop lopen met optimale processen

Wat wij doen? Onze Critical Minds zijn elke dag bezig het verkorten van de doorlooptijd van projecten, zodat deze steeds vaker op tijd worden opgeleverd. Dit doen zij ieder op hun eigen unieke wijze door het combineren van business, fun en purpose.

Benieuwd naar de beste manier van doorlooptijdverkorting voor jouw project(en)? Onze Critical Minds denken met je mee en helpen jou bij het optimaliseren van jouw processen!

Critical Minds
Critical Minds
Critical Minds

Critical Minds zorgt ervoor

Altijd een passende aanpak voor ieder project

Het begint met inzicht; we starten met het analyseren of processen en systemen wel op de juiste manier zijn ingericht. Deze analyse heeft als resultaat geen vuistdik rapport, maar een gedragen overzicht door alle stakeholders. Omdat wij erin geloven dat de menselijke factor een van de belangrijkste is in deze analyse. Om dit in kaart te brengen maken wij onder andere gebruik van Lean, business technology, projectbeheersing en organisatieontwikkeling technieken uit onze toolbox.

Samen met onze klanten bepalen we waar we starten met het optimaliseren van de systemen en processen om zo doorlooptijdverkorting te realiseren. Het advies dat wij hierin geven stopt niet bij de oplossing, het gaat ook juist over de implementatie. Critical Minds denken namelijk niet alleen, die doen ook!

En dan gaan we aan de slag, handen uit de mouwen. De toolbox in de praktijk brengen. Veranderingen worden in gang gezet, weerstand wordt benut én samen met de klant creëren wij een project dat sneller verloopt.

Critical Minds
Critical Minds
Critical Minds

Een sneller verloop van jouw project?

Doorlooptijdverkorting is hét antwoord waarmee je met optimale processen zorgt dat je voorop blijft lopen. Wil je meer weten over doorlooptijdverkorting? Download dan onze whitepaper ‘Doorlooptijdverkorten in de Scheepsbouw’.

Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. Onze Critical Minds helpen jou het verkorten van de doorlooptijden van projecten te realiseren.

Laat ook jouw projecten & organisatie excelleren

Neem contact op voor een gratis analyse en ga voor resultaat!

  • Verkorte doorlooptijden van projecten en processen
  • Continu verbeteren en verspillingen verminderen
  • Gedrag en leiderschap in lijn met je doelen

Bedrijven waar wij al hebben geholpen met doorlooptijdverkorting in de projecten en processen!

Benieuwd naar wat wij daar gedaan hebben? Lees de klantcases

Critical Minds Toolbox, bestaat uit een breed spectrum van expertises.

Dit doen we nog meer. Altijd op maat aan en voor elke branche!