Ga naar de inhoud
Waarom wilde je bij Critical Minds aan de slag?

Toen ik mij aan het oriënteren was op mijn vervolgstappen na mijn studie had ik het gevoel dat ik nog lang niet klaar was met leren, maar dat ik wel genoeg had gekregen van de collegebanken. Een volgende stap met een focus op leren en ontwikkelen was daarom belangrijk voor mij.

 

“Ontdekken wie ik ben en hoe ik dit het beste kan inzetten om impact te maken op de wereld waren dingen waar ik naar op zoek was.”

Tijdens het kennismaken op Inhousedagen en gesprekken met andere Critical Minds kreeg ik het gevoel dat er veel ruimte en aandacht is voor wie ik ben als persoon. Het motto van Critical Minds is niet voor niets ‘het verschil maken door jezelf te zijn’. Ik merkte dat er een filosofie heerst waarin je de meeste impact kunt maken door te zijn wie je bent en dat dit voor iedereen anders is. Door onder andere het persoonlijk ontwikkel traject en intervisie momenten met collega’s wordt aandacht besteedt aan het ontdekken van kwaliteiten en valkuilen waarmee je jezelf nog verder kunt ontdekken. In de afgelopen tijd heb ik dan ook veel kennis en ervaring op gedaan in zowel het werkveld als over mezelf.

Hoe vind je het om bij Critical Minds te werken?

Toen ik startte in oktober 2023 ben ik direct gestart bij een van onze klanten als Projectplanner. Dit was voor mij een sprong in het diepe en bracht mij in een geheel nieuwe omgeving. Ondanks dat dit spannend en even wennen was voelde ik me erg ondersteund in het vinden van mijn eigen weg. Er wordt veel ruimte geboden om zelf te ontdekken en vragen te stellen. Hierin wordt ook veel aandacht besteedt aan de manier van leren die voor mij het beste werkt en is er ruimte voor vallen en weer opstaan. In de opdracht is het bij elkaar brengen van mensen en informatie in een planning iets waar ik veel energie van krijg. Vervolgens zie ik ook dat inzicht in een planning ook echt impact heeft op het project en de klant weer een stapje verder kan helpen.

Critical Minds
Critical Minds
Critical Minds
Critical Minds
Hoe is het om werken bij de klant en bij Critical Minds te combineren?

Over het algemeen ben ik vier dagen bij de klant om te werken aan het project. Daarnaast ben ik één dag op kantoor bij Critical Minds waar ik werk aan mijn project en tijd neem voor mijn (persoonlijke) ontwikkeling. Ik merk dat op de vrijdag op het Critical Minds kantoor in Kamerik werken voelt als thuiskomen. Op vrijdagen even loskoppelen van de klant en horen hoe het op andere projecten gaat biedt vaak ook nieuwe inzichten die me op maandag weer met een frisse blik naar het project laten kijken.

Ondanks dat de meeste tijd in mijn week bij de klant wordt besteedt voel ik wel een sterke band met mijn collega Critical Minds. Door te bellen, op vrijdagen bij te kletsen en de aandacht die wordt besteed aan het organiseren van uitjes en activiteiten voel ik een sterke band met het bedrijf en collega’s.

Meer over Janne

Ik droom ervan om me bezig te kunnen houden met dingen waar ik energie van krijg en blij van wordt.

Janne Groot, Project Management Consultant

Zie hier ons team
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Je hebt het misschien al gelezen: wij verkopen geen product of dienst, we verkopen Critical Minds. Een Critical Mind is slim, ondernemend, avontuurlijk, eigenwijs en eerlijk. Wij zijn denkers die doen – en andersom. Wij doen dingen vaak anders dan anders. Niet om het anders doen, maar gewoon omdat dat vaak beter werkt.

Herken jij je hierin en ben je WO of HBO afgestudeerd, met een affiniteit voor techniek en bovengemiddelde interesse in bedrijfskundige aspecten? Dan is Critical Minds wellicht iets voor jou!

Critical Minds
Critical Minds
Critical Minds