Ga naar de inhoud

Op het moment dat ik dit typ ben ik ondertussen exact 7 maanden werkzaam bij Critical Minds. Ik moest het even narekenen, want hoe cliché het ook mag klinken: de tijd is werkelijk waar voorbij gevlogen. Op 1 september begon het allemaal in Kamerik, met het tweeweekse inwerktraject, dat als een vliegende start diende voor mijn tijd bij Critical Minds. De vele interessante en leuke trainingen gaven mij meteen de juiste basiskennis die ik direct in de praktijk kon gaan toepassen. Als starter binnen team jachtbouw kon ik namelijk direct aan de slag bij mijn eerste opdracht als planner bij Damen Yachting.

Mijn persoonlijke ontwikkeling

Na de eerste twee weken ging ik dus vol goede moed voor de eerste keer naar de klant. Gelukkig was ik ook daar niet meteen alleen en stonden de eerste twee weken in het teken van de overdracht van een andere Critical Mind naar mij. Hierna was het al gauw tijd om mijn eerste echte eigen taken op te gaan pakken, en vanaf daar is het als een speer gegaan. Ik heb mijn draai helemaal gevonden, zowel binnen Critical Minds, als bij de klant. Ik kijk elke twee weken weer uit naar de Critical Minds dag waarop ik sinds begin dit jaar vaak een training volg die mij telkens weer een stapje verder helpt bij ofwel mijn persoonlijke, ofwel mijn professionele ontwikkeling.

Geen dag hetzelfde

Maar hoe ziet zo’n standaard werkweek er dan uit? Voor nu zit ik natuurlijk net als de rest van de wereld eventjes thuis, maar normaal gesproken werk ik gedurende de week zelfs op drie verschillende locaties. Ik doe enkele projecten voor Damen Yachting in Gorinchem en daarnaast doe ik het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden voor Damen Yachting in Vlissingen. Met de klant heb ik afgesproken dat ik elke vrijdag vanuit Kamerik mag werken, zodat ik ook buiten de Critical Minds dag om van mijn collega’s binnen Critical Minds kan blijven leren en zo samen het beste resultaat kan blijven leveren voor de klant (wat daarnaast natuurlijk ook gewoon erg gezellig is)!

Time flies when you’re having fun

Kortom: de eerste 7 maanden waren in ieder geval al een groot succes waarin ik al heel erg veel heb mogen leren en ik weet vrij zeker dat er geen enkele uitspraak beter toepasbaar is dan het welbekende “Time flies when you’re having fun”. Op naar het komende half jaar!